Rutschebane halshugger hjort - tivoligæster tilsølet i blod

De gæster, som lørdag formiddag vovede sig op i Europas længste rutschebane, ‘Ultimate' i den britiske forlystelsespark Lightwater Valley, fik sig et noget større gys, end de havde skrevet sig op til.

Midt på turen, da vognen i rutschebanen kørte langs jorden med omkring 80 kilometer i timen, ramte den en hjort, som hen over natten havde fundet vej ind i parken. Det stakkels dyr blev halshugget ved påkørslen - og gæsterne smurt ind i dens blod.

LÆS OGSÅ: Tusindvis af maddiker dryppede fra Karens loft - så gjorde politiet et uhyggeligt fund

Det skriver Daily Mail.

- Jeg vidste, der var et eller andet galt. Jeg hørte et par skrig, men ikke vildt højt. Så kom personalet og slukkede maskinen og tændte den igen, siger en far, som ikke ønsker sit navn nævnt, til Daily Mail.

En talsmand for forlystelsesparken bekræfter, at ‘Ultimate’-banen lørdag formiddag påkørte en ung hjort, som blev dræbt på stedet.

Se en Youtube-optagelse fra Europas længste rutschebanetur i Lightwater Valley herunder. NB: Det er ikke en optagelse af hjortens tragiske halshugning.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip