Ryder Cup-kaptajn: Jeg trækker mig som ubesejret

Seks gange har Paul McGinley været involveret i Ryder Cup, den traditionsrige golfdyst mellem Europa og USA. Og seks gange har han stået på det vindende hold.

Den statistik har den 47-årige irer ikke tænkt sig at lade stå for fald, så derfor kommer han ikke til at fungere i en rolle som kaptajn eller vicekaptajn igen.

- Jeg har været involveret seks gange, og jeg har vundet seks gange. Som en sværvægtsbokser trækker jeg mig tilbage som ubesejret, siger Paul McGinley ifølge nyhedsbureauet AFP.

Ireren var søndag holdkaptajn for det europæiske hold, der besejrede USA 16,5-11,5 på Gleneagles-banen i Skotland.

I 2010 og 2012 var Paul McGinley vicekaptajn for Europa, der vandt begge gange, og i 2002, 2004 og 2006 var han en del af det sejrende europæiske mandskab som spiller.

Men når det om to år går løs igen med Ryder Cup i USA, forventer Paul McGinley, at han ikke kommer til at spille en officiel rolle for Europa.

- Jeg kan ikke se mig selv være vicekaptajn for nogen i fremtiden, for at være helt ærlig.

- Jeg vil meget gerne hjælpe til i en uofficiel rolle, men jeg tror ikke, at min personlighed egner sig til at gå tilbage og være vicekaptajn, siger han.

I de seneste knapt to årtier har der været tradition for, at Europa skifter holdkaptajn efter hver Ryder Cup.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip