Rygskadet Agger rejser med til Albanien

Optimismen er til at overse hos Daniel Agger, når fodboldlandsholdets anfører skal svare på, om han bliver sin rygskade kvit til lørdagens EM-kvalifikationskamp ude mod Albanien.

- Ryggen har det ikke skide godt, siger Agger, som slet ikke har deltaget i landsholdstræningen i Helsingør i ugens løb.

Alligevel bekræfter Agger, at han rejser med til Albanien.

- Jeg skal prøve at træne lidt i dag, og så må vi se, hvordan det ser ud. Jeg skal ikke satse noget. Hvis jeg er klar, så spiller jeg. Hvis ikke, spiller jeg ikke. Det er meget simpelt.

- Det betyder meget for mig at spille på landsholdet, så jeg vil strække mig langt, siger Agger, der i en årrække har haft problemer med ryggen.

- Det er meget frustrerende, og det har vi talt om før. Det er den gamle skade, der har drillet mig i årevis, som driller igen.

- Den kommer nogle gange, og så tager det bare den tid, det tager for at blive klar. Det er svært at sætte tid på. Nogle gange tager det et par dage, nogle gange lidt længere, siger Agger.

Også en ankelskadet Simon Kjær kæmper for at blive klar. Dermed er der tvivl om Danmarks normale duo i midterforsvaret.

- Det handler om at blive klar selv først. Det er ikke sådan, at jeg kigger på Simon og ser, at fordi han ikke kan spille, så skal jeg skynde mig at blive klar, siger Agger.

/ritzau/

 

Dagens Gossip