Rystende video: Her slår højgravid sig selv i maven med hammer

En højgravid kvinde blev filmet, da hun angiveligt slog sig selv i maven med en hammer for at bevise, hvor hård hendes baby var.

Det er 24-årige Heather Thorpe fra Birmingham i England, som er fanget på de rystende billeder, bare to uger inden hun fødte sønnen Jonathon. Hendes tidligere kæreste, Sean Hanlon, har offentliggjort optagelserne fra sidste år, fordi politiet har nægtet at sigte Heather i sagen.

Den 26-årige ekskæreste optog med sin mobiltelefon kvindens frygtelige handling i sin egen stue.

LÆS OGSÅ: 6-årig får nye øjne efter organtyvs brutale overfald

- Vi var sammen et års tid. Jeg ved ikke om barnet er mit, men jeg forsøgte at stoppe hende i at slå sin mave. Hun var ude af kontrol, fortæller han Daily Mail.

Den 19. december sidste år gik han til politiet med optagelserne. Men siden er der intet sket, og Jonathon bor i dag hos sin mor og sine bedsteforældre.

Politiet i West Midland bekræfter, at man modtog det opsigtsvækkende video for snart et år siden.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- En grundig efterforskning blev foretaget, og der blev ikke fundet noget kriminelt, udtaler en talsperson fra politiet.

Heather Thorpe var meget i medierne, da hun fødte lille Jonathon den 22. november 2012. Hun fortalte, at barnet var blevet født i hendes forældres stue, efter hun havde haft veer i bare fem minutter - hun nåede ikke en gang at tænde lyset.

SE OGSÅ: Dreng født 15 uger for tidligt - se hans første år

Jonathon er tilsyneladende en sund og rask dreng, som oven i købet er forud i sin udvikling. Han lærte blandt andet allerede at gå, da han var syv måneder gammel.

Heather Thorpe og hendes familie har nægtet at udtale sig om videoen, hvor hun slår sig i maven.

Se den rystende video herunder - vi advarer om meget stærke billeder: 

 

Dagens Gossip