Så er det officielt: Mælken skal i koppen før teposen

Te er ikke bare te. Specielt ikke når man er i Storbritannien, hvor te er en fast del af hverdagens ritualer og har været det i århundreder. Og det har altid været et urokkeligt faktum, at teposen skal i koppen eller potten, inden mælken tilsættes.

Læs også: Hvor meget vand behøver du egentlig drikke hver dag?

Men nu skaber det britiske institut for takt og tone kaldet British Standards Institution røre ved at annoncere, at mælken skal være første ingrediens, inden teposen og vandet gør sin entre. Det skriver The Mirror.

Den udmelding falder ikke i god jord hos alverdens tedrikkere - især den engelske avis Mirrors læsere er i oprør. 72 procent af avisens læsere har stemt, at mælken skal tilsættes til aller sidst.

Teforhandleren hos Taylors i Harrogate i North Yorkshire, Suzy Garragham, hilser heller ikke den nye "teopskrift" velkommen og mener, at man skal holde fast i den gamle tradition.

Læs også: Spiseforstyrelsen, som mange kvinder ikke ved, de har: Her er tegnene

- Hvis du laver te i en kop, tilsæt da ikke mælken først, da den sænker temperaturen og gør det svært at bedømme styrken, og det reducerer vandtemperaturen, så teen ikke trækker korrekt, siger Suzy Garragham til Mirror.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip