Så er Emilie Turunen også socialdemokrat

Skrevet af admin

|

20/03/2013
Emilie Turunen, der indtil i dag var medlem af Europa-Parlamentet for SF, er blevet optaget i den socialdemokratiske gruppe i parlamentet.»Nu har de danske socialdemokrater i EP enstemmigt vedtaget at optage Emilie Turunen. Nu mangler blot det europæiske S. Stort velkommen,« skriver medlem af Europa-Parlamentet Christel Schaldemose (S) på Twitter.Sidste år meddelte Emilie Turunen, at hun ville stille op til Folketinget for SF. Nu er hun altså socialdemokrat, men hun har endnu ikke besluttet, om hun vil forsøge at blive folketingskandidat for sit nye parti.»Det er ikke afgjort, om jeg stiller op til folketingsvalget. Jeg er trådt ind i Socialdemokraterne fuldstændig uden nogen forudgående aftaler. Og så må vi se, hvad der kan komme,« siger Emilie Turunen til Altinget.dk.Til gengæld ligger hendes beslutning om at forlade Europa-Parlamentet efter næste valg fast.»Det hænger sammen med en masse private overvejelser. Så jeg genopstiller ikke til Europa-Parlamentet,« siger Turunen til netmediet.

Dagens topnyheder

Emilie Turunen, der indtil i dag var medlem af Europa-Parlamentet for SF, er blevet optaget i den socialdemokratiske gruppe i parlamentet.

»Nu har de danske socialdemokrater i EP enstemmigt vedtaget at optage Emilie Turunen. Nu mangler blot det europæiske S. Stort velkommen,« skriver medlem af Europa-Parlamentet Christel Schaldemose (S) på Twitter.

Sidste år meddelte Emilie Turunen, at hun ville stille op til Folketinget for SF. Nu er hun altså socialdemokrat, men hun har endnu ikke besluttet, om hun vil forsøge at blive folketingskandidat for sit nye parti.

»Det er ikke afgjort, om jeg stiller op til folketingsvalget. Jeg er trådt ind i Socialdemokraterne fuldstændig uden nogen forudgående aftaler. Og så må vi se, hvad der kan komme,« siger Emilie Turunen til Altinget.dk.

Til gengæld ligger hendes beslutning om at forlade Europa-Parlamentet efter næste valg fast.

»Det hænger sammen med en masse private overvejelser. Så jeg genopstiller ikke til Europa-Parlamentet,« siger Turunen til netmediet.