Så lang tid går der, før Bodil Jørgensen kan arbejde igen

Sol Stoffregen

|

05/07/2014

Dagens topnyheder

Der kommer til at gå mange måneder, inden skuespilleren Bodil Jørgensen er tilbage foran kameraet, hvor både filmen Far til Fire og tv-serien Badehotellet venter på hende. Det fortæller hendes agent Steen Hassing. Det skriver tv2.dk.

Men oven i de lange udsigter og svære kvæstelser er der også gode nyheder. I torsdags blev Bodil flyttet fra intensiv afdeling på Bispebjerg Hospital til en almindelig stue på hospitalet.     

Læs også: Politiet efterlyser lystigt par: Dyrkede sex i historisk springvand ved højlys dag

Selvom Bodil er i bedring efter traktorulykken den 18. juni i Vestjylland, hvor hun under indspilningen til Far til fire i rollen som fru Sejersen blev klemt under en traktor, har hun stadig en lang kamp tilbage for at vende tilbage til livet.

Skuespilleren brækkede samtlige ribben, begge kraveben og bækkenet ved ulykken, men også hendes nyre og lever fik læsioner.

Læs også: Den nøgne sandhed: 2100 selfies viser Rebeccas liv på godt og ondt i 6,5 år

Steen Hassing vurderer, at der venter Bodil Jørgensen en pause på fire-seks måneder.

- Vi regner med, at det først er omkring oktober måned, Bodil Jørgensen vil være frisk nok til at vende tilbage til optagelserne. Lige nu gælder det først og fremmest om, at hun får ro til at komme sig med hjælp fra sin familie , siger skuespillerens agent Steen Hassing til tv2.dk og tilføjer:

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Det er ikke til at vide, hvor rørig hun vil være til efteråret, men det vil de dygtige manusforfattere på serien jo nok kunne skrive sig ud af. Måske løsningen vil være, at hun kommer til at optræde i kørestol.