Så ligger det helt fast: Alonso klar til løb i Malaysia

Det sidste spinkle håb om, at Kevin Magnussen kunne få en ny chance i McLaren-bilen til grandprixet i Malaysia i weekenden, er nu endegyldigt forduftet.

Spanske Fernando Alonso har bestået det sidste lægetjek torsdag, så han nu har fået grønt lys til at vende tilbage til bilen. Dermed kører han Formel 1-grandprix i Malaysia.

- Under testen bestod køreren (Fernando Alonso, red.) samtlige fysiske test og er derfor erklæret klar til at køre weekendens malaysiske grandprix, meddeler den internationale motorsportsunion (FIA) ifølge Reuters.

Alonso havde allerede inden afrejsen til Malaysia bestået de indledende lægetjek, og det var ventet, at han ville blive raskmeldt til løbet.

Spanieren kom til skade under forberedelserne til denne sæson, da han forulykkede under træning og pådrog sig en hjernerystelse samt midlertidige hukommelsestab.

I hans fravær trådte Kevin Magnussen ind som teamkammerat til britiske Jenson Button på McLaren-holdet til årets første grandprix i Australien. Det blev dog en slem skuffelse for holdet.

Magnussens bil satte ud allerede på en testomgang, så han aldrig kom i gang med løbet, mens Jenson Button sluttede sidst af alle biler, som gennemførte.

Lewis Hamilton topper VM-stillingen efter sin sejr i Australien.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip