Så meget indbragte Pharrels hat

Skrevet af admin

04/03/2014

Mest læste i dag

Hatten, som blandt andet har sin egen Twitter-profil, viste sig at være en skilling værd.

Sangeren Pharrell Williams' spektakulære hovedbeklædning blev auktioneret væk for 44.100 dollar, som svarer til næsten en kvart million kroner, på hjemmesiden eBay, skriver magasinet Rolling Stone.

Auktionen udløb søndag og efterfølgende takkede sangeren køberen via sin Twitter-profil og oplyste, at pengene vil blive givet til organisationen "From One Hand to AnOTHER".

- Velbekomme, Pharrell. Vi er glade for at støtte en god sag og få vores hat tilbage, svarede den amerikanske fastfoodkæde Arby's, som har en hat, der ligner Pharrells til forveksling, i sit logo.   

Pharrell Williams bar hatten fra designeren Vivienne Westwood ved årets Grammy-uddeling i januar. Efterfølgende fik hatten så meget opmærksomhed, at sangeren beslutte sig for at forsøge at auktionere den væk for at skaffe penge til velgørenhed, og det viste sig at være en god idé.

Organisationen "From One Hand to AnOTHER", som vil modtage de 44.100 dollar, er grundlagt af sangeren selv og er dedikeret til at give udsatte børn oplevelser og motivere dem til at indfrie deres potentiale. Konkret skal pengene blandt andet bruges til skoleredskaber.

Newspaq