Så romantisk var Thomas Buttenschøns frieri til sin kone

Skrevet af admin

16/02/2016

Dagens topnyheder

I 2010 kulminerede kærligheden for Cana Buttenschøn.

Kort tid efter hun så to streger på graviditetstesten, faldt musikerkæresten Thomas Buttenschøn på knæ for hende, fortæller hun på sin populære blog mortilto.dk og afslører detaljerne om det romantiske frieri.

- Jeg vågnede op med hovedpine. Jeg var træt og havde vist nok ikke sovet noget særligt den nat, men jeg var glad. Jeg havde nemlig lige opdaget, at jeg var gravid, skriver hun i blogindlægget.

I løbet af formiddagen ringede den i dag 30-årige sanger og inviterede hende på fin restaurant.

- Hovedpinen knaldede stadig derudaf, og ærligt talt så havde jeg meget mere lyst til at ligge i ske på sofaen end til fin middag. "Jeg synes måske, det er lidt spild af så fin restaurant, når jeg ikke engang kan drikke vin", løj jeg.

Derfor ændrede parret planer og tog i stedet på en "mellemtarvelig café, hvor der hverken var dug på bordene eller mulighed for at nusse i en sofa", skriver hun videre.

- Vi var stille. Både Thomas og jeg var chokerede over at skulle være forældre, selv om vi aldrig nogensinde var i tvivl. Efter det noget akavede cafébesøg besluttede vi i stedet at tage hinanden i hånden og gå en tur ud i tusmørket, fortsætter hun.

- Mørket faldt på, og kulden indfandt sig sammen med den stjerneklare himmel. "Kig op", sagde Thomas , da vi stod et sted i Kongens Have. Jeg kiggede op på stjernerne og følte mig pludselig som en del af noget meget større. Som om mine behov og mit velbefindende ikke længere var mit hovedformål i livet.

- Jeg kiggede tilbage på Thomas. Han havde sat sig på det ene knæ. "Vil du gifte dig med mig?".

- Kærligheden strømmede imellem os og fyldte natten i én stor lykkeboble. Jeg skulle ikke bare have et barn; jeg skulle også have et barn med den mand, som jeg nu også skulle giftes med, slutter Cana Buttenschøn fortællingen om det rørende frieri.

Læs hele det romantiske indlæg her: http://mortilto.dk/2016/02/om-et-parforhold-6-da-thomas-friede-til-mig/

/ritzau/FOKUS