Så skete det: Bayern taber point i Bundesligaen

De nykårede tyske mestre fra Bayern München måtte for første gang i 20 bundesligakampe gå fra banen uden tre point, da sydtyskerne lørdag spillede 3-3 hjemme mod Hoffenheim.

Bayern München, der tirsdag spiller Champions League-kvartfinale mod Manchester United, sendte et reservespækket mandskab ud til hjemmekampen, og uden stjerner som Arjen Robben, Thomas Müller og Manuel Neuer sled værterne med en finde den sædvanlige tromlende stil.

Hoffenheims brasilianske angriber Firminho udlignede til slutresultatet et kvarter før tid. Gæsterne havde i øvrigt den danske U21-landsholdsspiller Jannik Vestergaard med i hele kampen. Pierre-Emile Højbjerg var ikke med i truppen hos værterne.

Den fallerede tyske storklub VFB Stuttgart var lørdag længe på vej mod en overraskende og livgivende 2-1-sejr hjemme over Borussia Dortmund.

Men en udvisning 20 minutter før tid ødelagde det for værterne, der endte med at tabe 2-3. Den tyske landsholdsspiller Marco Reus lavede hattrick for Dortmund.

Stuttgart er dermed fortsat under Bundesligaens nedrykningsstreg.

Niki Zimling startede på bænken for Mainz, der hjemme vandt over Augsburg med 3-0. Den danske landsholdsspiller blev sendt på banen med fem minutter igen.

Leverkusen, der er blandt en håndfuld hold, der kæmper om andenpladsen i ligaen, skuffede ved blot at spille 1-1 hjemme mod bundproppen Eintracht Braunschweig.

/ritzau/

 

Dagens Gossip