Sådan bleger du dine tænder derhjemme på et øjeblik

Selvom du børster dine tænder grundigt to gange om dagen, vil bisserne alligevel miste noget af deres hvide farve. Når du drikker fx the og kaffe får dine tænder nemt en gullig eller brunlig farve, som de fleste gerne vil slippe for.

For at give misfarvningerne kamp til stregen kan man gå på tandklinik i tide og utide eller købe dyre afblegningsprodukter, der måske indeholder tvivlsomme stoffer. Men der er også en tredje mulighed.

Læs også: Sådan får du bumser til at forsvinde på en nat

Skønhedsguruen på Instagram og YouTube, Farah Dhuki, der følges af tusindvis af kvinder, der higer efter gode fiduser til et lækkert udseende, har nemlig et tandblegningstrick.

Konceptet er billigt, nemt og naturligt - og kvinden bag lover et fantastisk resultat med det samme.

Læs også: Ny forskning: Så ofte skal du gå i bad

Alt hvad du skal bruge er krydderiet gurkemeje og stuevarm kokosolie, som skal blandes sammen til en tyk orange masse. Derefter putter du massen på en tandbørste og børster løs, inden du lader det sidde i fem minutter og virke. Til sidst giver du din mund en tur med din almindelige tandbørste og tandpasta. 

Eftersigende bliver dine tænder meget orangefarvede af tricket, mens det står på, men bagefter forsvinder farven, og dine tænder vil skinne hvidt. 

Detaljerne om tricket bliver introduceret to minutter inde i nedenstående video, så du kan med fordel spole frem.

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip