Sådan bliver dit kærlighedsliv i april ifølge dit stjernetegn

Fyldt med passion i et nyt bekendtskab, stærke følelser for en fast partner, eller frække møder i din dobbeltseng. Her er ifølge Yourtango, hvad stjernerne afslører om dit kærlighedsliv i april.

Vædderen (21.3 - 19.4)

Den første weekend i april bliver fyldt med sjov, flirt og opmærksomhed fra attraktive bejlere. Du vil føle dig inspireret til at kridte dine dansesko og måske danse med en spændende fremmed.

Tyren (20.4 - 20.5)

En sød hvisken kan komme helt ud af det blå. Men det vil ikke være en flygtig flirt. Der vil med stor sandsynlighed være sexede samtaler i din seng denne måned.

Tvillingen (21.5 - 20.6)

Den 7. april vil et ny og spændende bekendtskab komme ind i din omgangskreds. Vedkommende vil fange dit blik og sætte gang i dine fantasier. Måske kom vedkommende allerede ind i dit liv i sidste måned - i så fald har I nok allerede stiftet bekendtskab.

Krebsen (21.6 - 22.7)

Hvis du er i humør til at lege, kan du regne med, at universet sender dig den perfekte legekammerat. En ven af en ven vil måske sætte et smil på dine læber.

Løven (23.7 - 22.8)

Måske er det ved at være tid til at du og din bedre halvdel bliver et mere seriøst par. Det vil sandsynligvis ske omkring den 18. april. Det er en skøn tid. Nyd den.

Jomfruen (23.8 - 22.9)

Du vil sandsynligvis løbe ind i én, som du ikke har set i lang tid. Prøv at huske, hvordan det føltes, da du var sammen med vedkommende. Hvis du beslutter, at det er bedst at være det igen, så gør det!

Vægten (23.9 - 22.10)

Omkring den 9. april er der stor sandsynlighed for, at en du er lun på fortæller, at han eller hun også er tiltrukket af dig.

Skorpionen (23.10 - 21.11)

Du vil sandsynligvis udveksle flirtende blikke gennem lokalet med en særlig person. Måske på kontoret. Måske vil en af jer endda være modig nok til at gå hen og præsentere sig. Gør du. Det vil du blive glad for.

Skytten (22.11 - 21.12)

Hvis du har overvejet at slå dig ned med en særlig person, vil dagene omkring den 5. april måske give dig energien og muligheden for at begynde at planlægge jeres fremtid.

Stenbukken (22.12 - 19.1)

Hvis du er interesseret i en særlig person og sigter amors pil i hans eller hendes retning, vil ingen være i stand til at modstå dig.

Vandmanden (22.1 - 18.2)

Hvis du er single, vil en ven af en ven måske fange dit blik og vække din interesse. Dette romantiske forhold kan udvikle sig i en halsbrækkende fart.

Fisken (19.2 - 20.3)

Hvis du er vild med nogen - eller de med dig - vil en af jer tage initiativet og samle mod til at spørge efter den andens selskab. Du er nødt til at prøve, hvis det skal lykkes. Og det vil det, men du bliver nødt til at give det et forsøg.

 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip