Sådan bliver dit kærlighedsliv i november ifølge dit stjernetegn

Går du og drømmer om at gå vinteren i møde hånd i hånd. Eller ønsker du dig en varm partner i din kolde seng?

Måske bliver dine drømme om tosomhed snart til virkelighed - her kan du se, hvordan dit kærlighedshoroskop ser ud for november.

Vædderen (21/3-19/4)
Der er gode nyheder på kærlighedsfronten. Omkring den 8. november er det måske tid til at binde dig, hvis du allerede har en partner. I vil enten blive udvikle jeres forhold og blive endnu tættere, eller finde en ny, som I kan være taknemmelige for.

Tyren (20/4-20/5)
Omkring den 2. november vil du have et hav af muligheder for at have det rigtig sjovt. Selv, hvis du ikke kan forlade kontoret, eller dit hjem, kan du forvente underholdning og spændende selskab.

Tvillingen (21/5-20/6)
Venus og Mars vil sammen skabe den perfekte balance mellem feminine og maskuline energier. Det vil ikke være vanskeligt for dig at putte dig i armene på én, du elsker - eller finde en, du kan hygge dig med.

Krebsen (21/6-22/7)
Denne måned er meget passioneret for dig. Så vær sikker på, at du får skiftet dine lagner, for der skulle være rig mulighed for at få selskab i sengen.

Læs mere: Dette frygter du allermest ifølge dit stjernetegn

Løven (23/6-22/8)
Du vil opdage, at du er villig til at indgå kompromisser, som du ikke troede, du ville være villig til at indgå for bare én måned siden. Vigtige mennesker vil dukke op i dit liv og tilbyde dig omsorg og kompromisser.

Jomfruen (23/8-22/9)
Husk, at det kan være en virkelig positiv ting at rense luften, så længe du holder dit temperament i skak og ikke giver dine klager frit løb. Hvis du tilbyder venlighed og medfølelse, er det præcis, hvad du vil få retur.

Vægten (23/9-22/10)
Du vil formodentlig få flere tilbud om forhold og romantik, end du ved, hvad du skal stille op med. Men husk at tage dig tid og vælge omhyggeligt.

Skorpionen (23/10-21/11)
Det store spørgsmål for dig i denne måned er, om du faktisk er forelsket eller ej. Vent til den 10. november, så vil du kende svaret. I takt med at din egen situation bliver afklaret, vil du opleve, at andre kommer til dig for at få råd og støtte.

Skytten (22/11-21/12)
Du vil sandsynligvis blive tiltrukket af en helt særlig person - formodentlig én, der er ny i dit liv. Uanset, om du allerede er afsat eller ej, kan du regne med mange timers spænding og sjov.

Stenbukken (22/12-19/1)
Din mission er at ignorere det, du forventer, at I ikke har til fælles og fokusere på det, der har antændt jeres tiltrækning. Kærlige gnister vil lyse op i atmosfæren omkring dig.

Vandmanden (20/1-18/2)
Hvis du allerede er i et forhold, vil du få mulighed for at holde dagene og nætterne med din partner spændende. Hvis du er single, så kom ud og se dig omkring - særligt omkring den 25. november.

Fisken (19/2-20/3)
Denne måned vil være hot - og det vil du også. Forbered dig selv på forøget passion og måske endda lidt drama. Vær begejstret.

Kilde: Yourtango

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip