Sådan er Danmarks muligheder uden Daniel Agger

Og hvis Agger er ukampdygtig søndag aften i EM-kvalifikationskampen hjemme mod Armenien, så har Danmark flere andre brugbare løsninger.

Her er fire af de mest oplagte muligheder i det danske midterforsvar:

* Simon Kjær: Har spillet fast for Lille i denne sæson og var også sidste år stamspiller i midterforsvaret for den succesrige franske fodboldklub. Har døjet med en mindre skade og var derfor ikke med i Danmarks testkamp mod Tyrkiet i onsdags. Er meldt helt klar til kampen mod Armenien.

* Andreas Bjelland: Er for tiden forfremmet til anfører i hollandske Twente og ligner den oplagte afløser for Daniel Agger. Den tidligere FC Nordsjælland-spiller er venstrebenet ligesom Agger og er også god i opspillet.

* Leon Andreasen: Kom ind fra anden halvlegs start mod Tyrkiet i stedet for Agger og dannede midterforsvar med Bjelland. Men Hannover 96-spilleren kan bedst lide at spille på den centrale midtbane.

* Jores Okore: U21-landsholdsspilleren blev lørdag indkaldt som gardering for Agger og har før vist, at han kan begå sig på højeste niveau. Var ude det meste af sidste sæson for Aston Villa på grund af en skade, men er nu helt klar igen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip