Sådan fejrede de kendte Sankt Hans

Gode venner, lækker mad og en heks i flammer. Sådan lyder de fleste danskeres opskrift på en vellykket Sankt Hans Aften. Det gælder også de danske kendte.

Flere af dem har delt højdepunkter fra deres midsommerfejring på det sociale billeddelingsmedie Instagram. En af dem er den 38-årige sangerinde Szhirley.

Hitmageren, der er mor til drengene Elton på fire år og Bille på et år, delte allerede omkring klokken otte tirsdag aften en video fra familiens børnevenlige Sankt Hansaften. På videoen ses en stofheks gå op i flammer, mens glade børn leger og hujer i baggrunden.

Hos familien Nystrøm og Rasted fra popgruppen Aqua, stod den på både børn, bål og bøffer. På Instagram har Lene Nystrøm delt et billede af sin mand Søren Rasted, der som familiens "grillmaster" tilbereder bøffer og brød til burgers.

En overdådig grillmiddag stod også på menuen, da tv-vært Lisbeth Østergaard fejrede dansk midsommer. De store bøffer vækkede dog ikke ligefrem begejstring hos den sundhedsbevidste vært.

Grundet en igangværende udrensningskur, kunne hun kunne nemlig ikke så meget som smage på alle de herlige sager.

- Når vennerne inviterer til Sankt Hans, er det slet ikke svært at være på juice cleanse, skriver hun efterfulgt af en række vrede, forbitrede smileys.

Også sangerinderne Oh Land og Saseline, tv-værten Michèle Bellaiche og danseren Silas Holst har delt billeder fra deres respektive bålfester.

Til Silas Holsts fest, som foregik på stranden i Munkerup, deltog desuden blandt andre skuespillerne Pernille Højmark og Benedikte Hansen.

- Sankt Hans med fantastiske mennesker, et fantastisk sted, på en fantastisk aften. Jeg elsker denne aften hvert år, skriver Silas Holst til billederne fra den festlige aften.

Se Silas Holsts Sank Hans-billeder her: https://instagram.com/p/4SP_aRKnYv/?taken-by=silasholst

Se filmen fra Szhirleys børne-Sankt Hans her: https://instagram.com/p/4R_Ze8Cgz4/?taken-by=szhirleys

Se Aqua-familiens grillfest-foto her: https://instagram.com/p/4R7Ed4FCOc/?taken-by=lenenystrom

Se billedet fra Lisbeth Østergaards Sankt Hans-middag her: https://instagram.com/p/4R1wI9PZdu/?taken-by=lisbethoestergaard

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip