Sådan fik denne far hævn over sin unge datters voldtægtsforbryder

Skrevet af Lotte Gyldenvang

|

02/11/2014

Dagens topnyheder

En indisk far valgte at tage sagen i egen hånd, da hans datter fortalte ham, at hun var blevet voldtaget en dag, hun var alene hjemme.

Den påståede voldtægtsmand, en 45-årig gift mand, der arbejdede som medicinsk leverandør, blev inviteret til middag ved pigens far.
Han boede i samme område som faderen og hans datter. Det skriver The Indian Express.

Læs også: Pige blev voldtaget af sin onkel - næste dag kastrerede hun ham

Den unge datter menes at være blevet voldtaget af den 45-årige for to måneder siden, mens hun var alene hjemme. Voldtægtsmanden sagde til den unge pige, at hun ikke måtte fortælle nogen om hændelsen -  ellers ville hun blive udsat for "alvorlige konsekvenser”.

Da pige samme dag fortæller sin far om voldtægten, tøver faderen med at gå til politiet, fordi han ikke ønsker at naboer og slægtninge beskylder datteren for hændelsen.
Faderen kunne ikke holde ud at se sin datter lide, mens manden gik smilende rundt med sin familie. Derfor inviterede han manden på middag.

Læs også: Forældre griber oftere til selvtægt i skolegården

Da de to mænd har spist, overmander faderen den 45-årig og binder ham til en stol. Her torturerer han ham ved at varme en tang op og brænde hans kønsdele. Til sidst kvæler han voldtægtsmanden, som dør.

Faderen tog derefter ned på politistationen og meldte sig selv. Han fortalte i detaljer, hvordan han fra den dag, datteren blev voldtaget har planlagt mordet, hvordan han torturerede og kvalte den 45-årige mand.

Faderen, der er 36 år, kan nu forvente at blive straffet for mord.