Sådan føles det at være død

De fleste af os overvejer, hvad der er på den anden side af livet. Men de færreste af os finder ud af det og kommer tilbage, hvor vi kan fortælle om oplevelsen.

Det kan en svensk mand dog. Han har oven i købet prøvet at dø to gange.

Han har delt sin historie på Reddit, og de andre brugere er svært fascinerede af oplevelserne. 

Den ene gang, manden, som går under brugernavnet r00tdude, døde, var i et motorcykeluheld.

Læs også: Forskere finder bevis for - en slags - liv efter døden

“Lige efter ulykken lukkede min krop ned af smerte og de fysiske skader på min krop. Ingen puls, ingen vejrtrækning og ingen bevidsthed,” forklarer han.

Den anden gang var, fordi han fik for mange smertestillende efter ulykken, som havde skadet ham voldsomt.

“Smerten sammen med et stort antal smertestillende fik min puls til at falde til under 10 slag i minuttet og min respiration lukkede helt ned,” skriver han om sin anden død.

Men hvordan føles det så at være død?

Læs også: 10 utrolige ting, børn har sagt om deres tidligere liv

“Det var bare sort tomhed. Ingen tanker. Ingen bevidsthed. Ingenting. Den eneste grund til, at jeg ved det, er fordi lægerne var forpligtede til at dele informationen med mig. ’Så ja, du var død i et par minutter blot til info,’ hahaha. Så hvis lægerne ikke havde sagt noget, ville jeg bare have troet, at jeg havde taget en drømmeløs lur,” forklarer han om oplevelsen.

Fortællingen om mandens dobbelte død har fået brugerne på Reddit til at fyre masser af spørgsmål af. Er der for eksempel noget, han ønsker at gøre, før han dør (igen)?

“Alt, jeg ønsker at opnå i livet, er at have det sjovt og gøre andre menneskers liv bedre på den bedste måde, jeg kan. Ingen personlig succes vil betyde noget for mig, når jeg først er død. Det eneste, der vil leve videre efter min død, er det indtryk, jeg gjorde på folk, som stadig lever. Og forhåbentlig vil det indtryk være positivt!,” skriver han.

På Reddit vedhæfter svenskeren billeder som bevis for ulykken, og at han faktisk har været død. Se dem nedenfor.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip