Sådan holder du dig lækker i varmen

Skrevet af Aller Media

|

26/07/2014

Dagens topnyhederDu skal ud, det er varmt, og du sveder helt vildt, og det er ikke spor fedt, for du skal møde en skøn fyr og vil gerne være lidt lækker. Hvad gør du? 

Du følger nogle af de råd, allure.com disker op med her.Undgå svedigt hår


- Sprøjt saltvandsspray i rødderne om morgenen og lad så ellers håret tørre i vinden. Det vil give dine rødder noget volume og samtidig opsuge sved og olie igennem dagen, siger hårstylist Nathaniel Hawkins.Er dit hår meget fint, så kan du have en tørshampoo i tasken, som du lige bruger et par gange i løbet af dagen til at friske det op.

Du kan også, hvis du har langt hår, undgå den svedige nakke ved at sætte håret op i en løs knold.

Træt af din appelsinhud, se hvordan du får mindre


Brug en kølende spray


Der findes forskellige kølende produkter på markedet, som du kan tage med dig, når du skal ud, og når du får det for varmt, så sprøjter du dit ansigt en gang eller to. Det får dit ansigt til at køle ned, og så hjælper det også kroppen med at køle sig selv ned, forklarer Alan Hirsch, neurolog og psykiater ved The Smell & Taste Treatment and research Foundation i Chicago om den slags produkter:

- Det udløser kolde receptorer i din hjerne.Tænk over din solcreme


Det er klart, at du skal bruge meget solcreme og ikke holde igen med den, men tænk lige over, hvor du putter den på. Skal du eksempelvis spadsere rundt i en kjole hele dagen med undertrøje under, så er der ingen grund til at smaske din mave ind i noget, som får dig til at fedte og svede mere.

Har du pigmentforandringer, se hvordan du undgår demModsat så skal du huske, at der er steder på kroppen, som er ekstra udsat, eksempelvis dit bryst, det øverste af ansigtet og andre steder, og her skal du virkelig være opmærksom på at få nok solcreme på med en høj faktor – så må sved være sved. Beskyttelse er vigtigst!Af Mette Skøtt, NewsDesk, Aller Media