Sådan så hånden ud efter tatoverings-fjernelse: Behandler lagt for had på Facebook

'Hej facebook venner jeg ligger de her billeder op fordi jeg syntes det er vigtigt at få stoppet den mand som har ødelagt min hånd da han skulle fjerne min tattovering på hånden med laser. Manden der har lavet det svineri på min hånd hedder Jesper og ejer tatto-Remove stedet ligger i Roskilde. I må aldrig gå ind til den mand og få fjernet jeres tattoveringer han er en bums som har købt en laser maskine men aner intet om at bruge den det kan i jo se på min hånd :) håber i vil dele billederne med alle jeres venner så vi kan få stoppet den mand med at lave svineri på folk.'

Sådan skriver Steffen Mettin Jensen på sin Facebook-profil. Billederne er blevet delt utallige gange og har sat gang i heftig debat om fjernelse af tatoveringer.

Serien af billeder viser de blodige bivirkninger af en behandling foretaget af Tattoo-remove i Roskilde.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

Indehaveren hedder Jesper Jørgensen, og Steffen Mettin Jensen anklager ham for at have 'ødelagt' hans hånd.

Billederne ramte Facebook onsdag aften og er flankeret af et billede af Jesper Jørgensen. Her står der:

'Her er svinet der ødelagde min hånd'.

Siden er Jesper Jørgensen blevet lagt ned med vrede henvendelser og truende telefonopkald.

- Jeg er ckokeret og føler, at det er voksenmobning. Det er en historie, som udelukkende er lavet for at ødelægge min forretning, siger Jesper Jørgensen til Dagens.dk og fortsætter:

- Folk skriver alt fra 'bøsse-forretning' til, at jeg skal dø, og at jeg selv fortjener sådan en behandling.

Ifølge Jesper Jørgensen er billederne taget før jul. I dag ser hånden helt normalt ud. Den er helet fint, og der er ingen ar.

Jesper Jørgensen fortæller, at vabler er en normal reaktion, og har efter eget udsagn haft kunder, der har fået endnu større vabler end dem på Steffen Mettin Jensens hånd. 

- Jeg kan godt forstå, han blev forskrækket. Men jeg har lidt svært ved at forstår, hvorfor han har brug for at lægge billederne op nu. Jeg kiggede på hånden få dage efter behandlingen, og der var det allerede blevet meget bedre, siger han.

Jesper Jørgensen overvejer nu, om han skal melde sagen til politiet.

Dagens.dk vil forsøge at få en kommentar fra Steffen Mettin Jensen.

 

Dagens Gossip