Sådan sagde 'Fast and Furious 7' farvel til Paul Walker

Millioner af fans af 'Fast and Furious' har ventet i spænding på, hvordan filmen skulle tage afsked med den afdøde stjerneskuespiller Paul Walker, der døde i en bilulykke i november 2013. 

Det har også været et af de helt store spørgsmål for skaberne af filmen, men nu bliver sløret løftet for afskeden, skriver Entertainment Weekly. 

Hvis du gerne vil vente med at finde ud af det ved selv at se 'Fast and Furious 7', skal du ikke læse videre.

Efter at have hjulpet Dom med at tage Deckard Shaw ud af spillet, vender Brian tilbage til sin højtelskede familie. De står sammen på en strand i den Dominikanske Republik sammen med deres søn Jack, mens resten af teamet ser på. 

Parret venter endnu et barn, og resten er holdet er klar over, at Brian ikke længere er en del af dem længere, men i stedet tilhører sin familie og deres ufødte datter. 

Da Dom er på vej væk, siger han til Ramsey, at han ikke vil sige farvel, fordi det aldrig bliver et farvel. Men det vil Brian ikke acceptere, så han løber Dom op for at sige farvel på den eneste måde, de kender. 

Et bilræs. 

En fin måde for seriens skuespillere at tage afsked med Paul Walker på en måde, så han ikke kun er en karakter i filmen, men en nær ven til alle filmenes skuespillere. 

 

 

Dagens Gossip