Sådan ser en hund ud, som er tidligere narkoman - nu er Bubba clean

Ordsproget 'som hund, så ejer' passer ofte på vi mennesker og vores firbenede bedste ven, men for hunden Bubba havde dette faktum nær kostet ham livet. Det skriver VG.no.

Bubbas ejer var nemlig narkoman, og det samme var Bubba, der tilfældigt blev fundet, da politiet i Californien tilfældigvis var ved at ransagede et hotelværelse, der havde fungeret som opholdsted for en flok narkomaner.

Og der – blandt narkotika, brugte nåle og affald - lå den lille hund i hjørnet. Stærkt forkommen og mere død end levende.

Artiklen fortsætter under billedet

Hundens ejer, 40-årige Joshua West blev straks arresteret og sigtet for både dyremishandling samt besiddelse af narkotika.

Bubba, der er en krysning mellem en Jack Russel og en chihuahua, blev efterfølgende taget med af politiet, der sørgede for, at han fik pleje. En urinprøve viste imidlertid, at Bubba var under stærk påvirkning af narkotika. Kroppen på den lille hund indeholdt både heroin og metamfetamin, men hvorvidt Bubba havde inhaleret eller spist de narkotiske stoffer var uklart.

Artiklen fortsætter under billedet

- Det er ganske forfærdeligt. Det er første gang, at vi oplever et dyr, der har været påvirket af rusmidler, fortalte politibetjent, Robert Wright til CBS, efter fundet af Bubba.

Man besluttede derfor at sende Bubba på 'rehab'. Hos et hundeinternat blev den lille hund passet på, mens den gennemgik den hårde og smertefulde tid med afvænning.

Efter flere måneder var Bubba endelig 'clean' og klar til at komme ud i verden igen. Og ikke nok med det – Bubba fik også nye ejere, der bekymret havde fulgt med i historien om den lille hund fra starten.

Artiklen fortsætter under billedet

- Det var et utroligt sødt par, der tilmed fortale os, at han ville få en søster. Bubba knyttede sig straks til dem, fortale Katie Igram, der er assisterende direktør ved det hundeinternat, der til stor tilfredshed kunne sende den tidligere 'narkohund' hjem med sin nye familie.

Her på redaktionen synes vi i øvrigt, at Bubba bør søge rollen som Smutter i tilfælde af, at Disney laver en 'i levende live'-genindspilning af Disney-klassikeren 'Oliver & co'. Ligheden er i hvert fald slående!

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip