Sådan skal det perfekte ansigt se ud

Karsten Ree har én af slagsen – og Erik Damgaard plejede at have en ved armen. Her tænker vi naturligvis på en trutmundet blondine med stort hår og sovekammerøjne.

Og at den frække blondinefantasi hænger ved hos mændene er måske ikke et tilfælde, for hvis man skal tro på en ny britisk undersøgelse, lavet af duftvirksomheden escentual.com, understøtter resultatet nemlig det gamle udsagn at ’gentlemen foretrækker blondiner’

Se hvordan de ideelle ansigter valgt af henholdsvis mænd og kvinder ser ud på Q.dk

Kvinder foretrækker det eksotiske – mænd det erotiske

1000 respondenter blev bedt om at sammensætte det perfekte ansigt ved at udvælge de dele af smukke kendte kvinders ansigter, som de foretrak, og resultaterne var slående uens.

For mens mændene foretrak den Colombianske sangerinde Shakiras store, blonde manke som hårpragt, var kvinderne langt mere begejstrede for den indiske skuespillerinde Freida Pintos glansfulde mørke hår.

Kvinderne valgte herudover britiske Keira Knightleys kindben, den britiske model Cara Delevingnes kraftige øjenbryn og den amerikanske skuespillerinde Blake Livelys næse samt Scarlett Johanssons sensuelle mund.

Denne hårfarve har mændenes foretrukne kæreste se hvilken på Q.dk

Mændene derimod foretrak, udover Shakiras støre, blonde hår, den australske model Miranda Kerrs næse, Jennifer Anistons pande, Hertuginden af Cambridges øjenbryn og Angelina Jolies kindben og fyldige læber.

Kun på ét enkelt punkt var kønnene enige, og det var i, at den amerikansk ukrainske skuespillerinde Mila Kunis, der er kæreste med Ashton Kutcher, har de smukkeste øjne.

En talsperson fra Escentual.com siger til Daily Mail, at det perfekte ansigt for begge køn er slående i sin uoverensstemmelse imellem, hvad henholdsvis mænd og kvinder finder attraktivt:

- Forskellene i resultatet fra mændene og kvinderne er ret ekstreme, når det kommer til det ideelle kvindelook – måske er mænd virkelig fra Mars og kvinder fra Venus?

Af Maria Jönsson Bebe, Q.dk, NewsDesk  Aller Media

 

Dagens Gossip