Sådan undgår du Fifty Shades of Grey-ulykker i soveværelset

Fifty Shades of Gray-feberen er over os.

Millioner af kvinder verden over har læst bogen om den karismatiske Christian Grey, der indleder et sadomasochistisk forhold til en ung, kvindelig journalist - og nu er filmen her.

Der dukker jævnligt historier op om folk, der er kommet til skade i soveværelset

Den danske online fetish og SM-shop Unique Lady råder til, at man tager en række forholdsregler, før man eventuelt selv kaster sig ud i Fifty Shades of Grey-eventyret på lagenerne.

Reb
Brug aldrig for tyndt reb eller bånd. Mange prøver sig frem med gavebånd af kunstsilke, der da også har en æstetisk værdi, eller med sejlgarn, der er meget stærkt i forhold til tykkelsen. Problemet er, at knuderne bliver meget små, så man ikke kan komme til at binde dem op igen.

Brug derfor altid reb der er mindst seks-syv millimeter bredt. Så kan du altid få fat og arbejde med rebet. Hav dog altid en god saks eller hobbykniv i nærheden.

Håndjern, kæder, etc.
Køb aldrig andet end den bedste kvalitet af håndjern. Får du strammet dem for meget, er det meget vigtigt at låsen virker øjeblikkeligt, så man kan forhindre skader på den fikserede. Brug aldrig kæder du ikke kan klippe over med det værktøj, du har til rådighed. En kraftig boltsaks kan erhverves for under hundrede kroner i Harald Nyborg. Generelt skal man aldrig gå efter billige låse, som dem fra Tiger. Køb kvalitet der ikke går i baglås.

Penisringe
Når ambulancen tilkaldes eller folk bliver indlagt på grund af sexleg, er der en uhyggeligt stor sandsynlighed for at det har noget med en penisring at gøre. De er ikke nødvendigvis farlige, men rigtig mange mennesker bruger dem forkert, eller køber det forkerte. Er du helt grøn inden for brugen af penisringe, kan du med stor fordel starte med elastiske modeller. De er holdbare, men kan altså også udvides og trækkes af igen, hvis noget går galt.

Der findes også penisringe af silikone, der kan indstilles efter størrelse og lirkes større, hvis de skal af.

Sexlegetøj
Ulykker med sexlegetøj er naturligvis ikke kun et problem for BDSM-folket, men for alle.

De forholdsregler man kan tage i den forbindelse virker om muligt endnu mere logiske end de overstående, men så længe man hører skrækhistorier fra mave-tarm-kirurgisk afdeling er der vel brug for at udbrede dem: Lad vær at stikke forkerte ting op i dig selv.

Der er ingen grænser for, hvad der er blevet opereret ud af folks kropsåbninger. Dildoer og plugs har den form, de har, af en årsag. De glider nemmere ind, kommer nemmere ud igen og er forsynet med forskellige typer af stopklodser, så de ikke forsvinder op i dig eller sætter sig fast.

Hvis man gerne vil udforske sexlegetøjets verden er der én hovedregel: Start ikke for stort. Det kan godt være, at du fantaserer om fisting eller en kæmpe-pik, men hvis du aldrig har prøvet sexlegetøj, så start i en mindre kategori og arbejd dig opefter. Dette gælder særligt legetøj til analsex.

Husk smørrelse
Et sidste godt råd er glidecréme. Et ekstremt fåtal af mennesker producerer nok sekreter til at glidecréme er unødvendigt. Resten får meget stor glæde af det! Dette gælder også især analsex, men de forskellige overflader på vaginalt sexlegetøj kan reagere uheldigt med vaginaens kemi - der er unik for hver kvinde. Gå derfor aldrig ned på smørrelse.

Vær kritisk i forhold til, hvad du stikker sjoveren ind i
Sidst, men absolut ikke mindst: Lad vær at stikke pikken ind i noget, det ikke er meningen at du skal stikke den ind i. Unique Lady har hørt og læst historier om alt fra støvsugere, til udstødningsrør og sågar brødristere! Og naturligvis brandvarm æbletærte, hvilket heller ikke kan anbefales.

Alle sexshops har et varieret sortiment af onani-legetøj til mænd. Hvis din hånd ikke længere gør tricket, er kan du finde noget andet, der gør!

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip