Sado-tiltalt afspillede truende instrukser for hustru

En cirka halvanden time lang lydoptagelse med instrukser om seksuel underkastelse og trusler om straf, som igen og igen bliver gentaget.

Det var, hvad en 57-årig mand i oktober afspillede for sin hustru, inden han gennem flere dage udsatte hende for så grov sadomasochistisk behandling, at anklagemyndigheden har takseret det, som voldtægt og frihedsberøvelse.

Ved Retten i Svendborg mandag afspillede anklager Kirsten Flummer en del af optagelsen, hvor man kunne høre manden instruere konen i, hvordan hun skulle adlyde hans mindste ønske.

Man hørte også, hvordan manden truede med at straffe hende brutalt, hvis ikke hun makkede ret. Blandt andet ville han skade hendes hørelse, hvis hun sagde noget, lød det på optagelsen.

På en anden optagelse hørte man manden true kvinden på livet. Hun skulle gå med ham i døden, lød det, hvis han ikke var tilfreds med hendes opførsel.

- Men den afspillede jeg ikke for hende. Det var noget, jeg havde optaget en dag, hvor jeg var langt nede, lyder mandens forklaring.

Den optagelse var ifølge Kirsten Flummer også omkring halvanden time lang.

Der gik to dage, fra den brutale sexleg begyndte, til kvinden slap fri og kunne ringe efter hjælp på en tankstation i Ullerslev på Fyn, hvor parret boede.

Efterforskningen førte frem til en anden sag, hvor manden ifølge anklagemyndigheden 13 år tidligere havde udsat sin daværende kæreste for et lignende overgreb.

Den daværende kæreste vidnede mandag mod manden. Det foregik for lukkede døre for ikke at udsætte kvinden for unødig krænkelse.

Manden forsøgte med samme begrundelse at få dørene lukket under dele af sin forklaring, men efter protester fra både anklagemyndigheden og pressens repræsentanter afviste retten mandens ønske.

Tirsdag skal mandens hustru vidne i sagen, hvor der ifølge planen falder dom fredag i denne uge.

/ritzau/

 

Dagens Gossip