Særligt corona-julepynt hitter hos danskerne

Foto: Mark&Waldorf

Selvom vi kun er i september, så er der allerede stor efterspørgsel efter noget helt særligt julepynt.

Der er stadig et par måneder til, at kalenderen viser december, men det betyder ikke, at forberedelserne til den hyggelige måned så småt er begyndt rundt om.

Læs også

Politiet til stede ved færdselsuheld: 40-årig kvinde omkommet

Der er også masser af julestemning hos webshoppen Mark&Waldorf, hvor særligt et produkt er blevet meget populært og efterspurgt, skriver TV 2 Fyn. 

“Kan man det?”

Indehaver af webshoppen, Marlene Waldorf, så produktet ved en amerikansk leverandør og var en smule betænkelig i første omgang. Hun valgte alligevel at købe det hjem til sin webshop, og det skulle vise sig at være en klog beslutning. 

“Det er ikke for at fornærme nogen, det er simpelthen bare som en reminder på det her helt crazy år,” forklarer hun om julekuglen, der er blevet en del af varesortimentet på Mark&Waldorf.

“Vi skal alle passe på os selv og hinanden i en tid, hvor COVID-19 er blevet en realitet. Selv julemanden har mundbind på, men heldigvis har han trods det et glimt i øjnene,” står der på webshoppen om julekuglen, der forestiller en julemand med mundbind på.

Hun regnede med, at der måske ville ryge 100 julekugler i de virtuelle indkøbskurve, men da hun kunne fornemme interessen for den farverige julepynt, så bestilte hun 3.000 styks hjem. Det blev hurtigt revurderet, og nu har hun bestilt i alt 10.000 julekugler hjem til sin webshop. 

Et hit på Facebook

På webshoppens Facebook-side har opslaget, hvor der reklameres for julekuglen, også høstet rigtig mange likes og kommentarer. Det er tydeligt, at det er noget, som de mange følgere er vilde med.

"Den må jeg have - det er jo verdenshistorie."

"Den bedste julekugle ever - har bestilt."

"Så er den købt, den er super sjov."

Skal du have en mundbinds-julemand hængende på træet i år, så kan du besøge webshoppen her. 

 

Læs også

Kvinder er tvunget til at underskrive ‘frygtelig’ skilsmissekontrakt: Imam i Odense står bag

 

 

Dagens Gossip