Sæsondebut til Simon Poulsen i pokalsejr

06/12/2013

I snart halvandet år har Simon Poulsen haft enormt svært ved at spille sig ind i startopstillingen hos Serie A-klubben Sampdoria.

Men måske er tingene ved at vende for den tidligere FC Midtjylland-spiller, der fik sæsondebut og var på banen i samtlige 90 minutter, da Sampdoria slog Verona 4-1 i Coppa Italia.

Danskeren så holdkammeraterne Gianluca Sansone og Birker Bjarnason skaffe en pauseføring på 2-0.

Gæsterne fra Verona reducerede midtvejs i anden halvleg, men scoringer af Nenad Krsticic og Garcia Renan sørgede alligevel for en overbevisende sejr.

Med til historien om Simon Poulsens vej til spilletid hører, at klubben for en lille måneds tid siden fyrede træner Delio Rossi og ansatte Sinisa Mihajlovic i stedet for.

Serberen har muligvis et bedre øje til den danske venstreback end sin forgænger, der klart lod Poulsen vide, at han var uønsket.