Sæsonen kan være slut for dansk speedwaykører

Den danske speedwaykører Niels-Kristian Iversen kan have kørt sit sidste grandprix i denne sæson.

Lørdag aften styrtede han i det polske grandprix i Gorzow sammen med nummer et fra VM-stillingen, Greg Hancock, og det kan koste den resterende del af sæsonen for danskeren.

- Det ser ud som om, ledbåndet i knæet er revet over, og der kan være yderligere skader. I løbet af de kommende dage skal jeg have en MRI-skanning, der giver et bedre billede af skaderne, men der kan også være skader på korsbåndet.

- Under alle omstændigheder kan det meget nemt være slut for mig i denne sæson, og det må jeg indstille mig på, selvom jeg havde en god chance for at kæmpe med om sølvmedaljen, siger Niels-Kristian Iversen til Ekstra Bladet.

Han lå i en position i VM-stillingen, hvor han havde mulighed for at køre med om de bedste placeringer, men nu må han sandsynligvis opgive at kopiere eller forbedre sidste års tredjeplads.

Iversen ligger på sjettepladsen med 25 point op til Hancock, der i det samme styrt beskadigede sin hånd.

Nicki Pedersen er bedste dansker på tredjepladsen med 19 point til toppen. Det næste grandprix køres i Vojens om to uger.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip