Sagt om Tysklands VM-ydmygelse af Brasilien

Brasiliens 1-7-nederlag til Tyskland tirsdag aften i VM-semifinalen var ganske opsigtvækkende. Se her hvad flere nuværende og tidligere fodboldspillere har sagt om nederlaget.

Juninho, tidligere brasilianske landsholdsspiller: - Det bliver svært at komme ovenpå efter det her. Nogle spillere vil stoppe på landsholdet nu. Det vil være forkert at kritisere spillerne. Tyskland lærte os, hvordan man spiller fodbold. Det skal vi tage ved lære af.

Franz Beckenbauer, tysk fodboldlegende: - Hvad skete der lige der. Svært at tro på.

Gary Lineker, tidligere engelsk landsholdsangriber, på Twitter: - Det er den mest ekstraordinære, lamslående og chokerende kamp, jeg har været vidne til i det næsten halve århundrede, jeg har set fodbold.

Alejandro Sabella, Argentinas landstræner: - 7-1 er ikke et normalt resultat mellem to af fodboldens stormagter. Men sådan kan fodbold også være. Nogle gange sker der noget, som man ikke forventer, og derfor er spillet så smukt.

Bixente Lizarazu, tidligere fransk landsholdsback, på Twitter: - Det er et ydmygende, forfærdeligt nederlag. Jeg holder igen, fordi jeg lider med dem. Deres VM er ødelagt.

Rio Ferdinand, engelsk fodboldspiller, på Twitter: - Jeg er bange for, at nogle af de brasilianske spillere aldrig kommer sig over dette.

Radamel Falcao, skadet angriber fra Colombia, på Twitter: - Resultatet må have overrasket alle. Dette øjeblik må være svært for spillerne og det brasilianske folk. Det vigtige lige nu er, at freden råder.

Brad Friedel, tidligere amerikanske landsholdsmålmand, på Twitter: - Jeg ved, at mange troede på Tyskland, men havde nogen forestillet sig dette? Endnu en grund til, at dette har været historiens bedste VM.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip