Sallingfondene donerer 100 millioner til Aros-udbygning

Der er store armbevægelser i gang hos kunstmuseet Aros i Aarhus. Fredag kan museet nemlig offentliggøre en donation på 100 millioner kroner.

Købmand Herman Sallings Fond står bag donationen, som skal gå til et stort udbygningsprojekt, der har fået navnet "The Next Level". Udbygningen forventes at stå klar i 2017.

Aros-direktør Erlend Høyersten er meget tilfreds med donationen.

- Vi er Købmand Herman Sallings Fond dybt taknemmelige for den generøse donation, der er et meget vigtigt skridt og signal om, at det ambitiøse projekt med arbejdstitlen "The Next Level" bliver realiseret.

- Fonden har bidraget væsentligt til, at vi om to til tre år kan skrive historie på Aros, når det færdige projekt åbnes i kulturhovedstads-året 2017, siger Erlend Høyersten i en pressemeddelelse.

Det samlede budget for udbygningsprojektet er 350 millioner kroner. Direktøren mangler derfor fortsat 250 millioner kroner for at kunne sætte projektet endeligt i gang.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip