Sampson skuffet over uforstående dommere

Der er ikke langt fra toppen til bunden i TV2's underholdningsprogram Vild med dans. Det måtte sangeren James Sampson sande, da han fredag røg ud af dansekonkurrencen, og den 44-årige sanger var ikke imponeret over dommernes afgørelse.

- En smule forståelse havde været på sin plads, siger James Sampson til TV2 og henviser til dommernes hårde ord om hans fodarbejde.

James Sampson og dansepartneren Mie Moltke indkasserede nemlig en skuffende sidsteplads fra dommerne fredag aften med bare 22 point. Og dommerne var ikke bange for at lange ud efter det fejlagtige fodarbejde.

Den 44-årige sanger følte dog ikke, at det var helt retfærdigt, da hans ankler har været brækket flere gange, og der derfor er grænser for, hvad de kan presses til.

- Mine fødder peger ud, sådan er det bare. Hver gang jeg kæmper for at få dem vendt, får jeg ondt i knæene, siger sangeren, der i 2001 vandt DR's sangkonkurrence Stjerne for en aften.

Den rytmiske sanger blev kastet ud i en slowfox, men standarddansene har ikke ligget godt til hans stive ankler, og fredagens forsøg skulle vise sig at blive hans sidste dans i konkurrencen.

I forrige uge landede James Sampson og dansepartneren Mie Moltke på en tryg og solid førsteplads med hele 36 point, og det var derfor et noget uventet exit for den danseglade sanger.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip