Samuelsen: Vi snakker politik - kaster ikke med mudder

Liberal Alliance har den seneste tid fået massiv medvind i meningsmålingerne. Partiet står til 7,8 procent af stemmerne i den seneste måling foretaget af Voxmeter for Ritzau.

Partiets formand, Anders Samuelsen, mener, at den stigende opbakning skyldes, at Liberal Alliance fokuserer på at tale politik.

- Jeg tror, at vælgerne er glade for, at vi snakker om politisk indhold, og at vi ikke kaster med mudder. Vi er for eksempel det eneste parti, der har fremlagt en økonomisk plan, siger Anders Samuelsen til Ritzau.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) ventes at udskrive valg til Folketinget onsdag klokken 11, når hun holder pressemøde i Statsministeriet.

Herefter begynder en hektisk valgkamp, og Anders Samuelsen står klar til at overbevise danskerne om, at krydset skal sættes hos Liberal Alliance.

Ifølge formanden kan valget ende med flere forskellige udfald.

- Der er tre muligheder for, hvordan det her valg kan ende: Med en rød regering, med en VKO-regering eller med en regering, hvor Liberal Alliance også får indflydelse, siger han.

Liberal Alliance går til valg på en række liberale mærkesager: Man vil indføre mere frihed, lavere skatter, højere vækst og mindre bureaukrati.

Partiet fik en hektisk fødsel forud for valget i 2007, men siden da har Liberal Alliance med Anders Samuelsen i spidsen fundet sin plads i det politiske spektrum.

Ved valget i 2011 fik Liberal Alliance 5,0 procent af stemmerne.

/ritzau/

 

Dagens Gossip