Sanchez skal tage over som vikar for Giroud

Arsenal får ikke glæde af angriberen Olivier Giroud igen før engang til næste år, efter at landsholdsspilleren for nylig blev opereret for et brækket skinneben.

Men så er der til gengæld andre, der er klar til at tage over. Som nu den tidligere Barcelona-spiller Alexis Sánchez, der scorede målet til 1-0 mod Besiktas onsdag og dermed var med til at sikre klubben en plads i Champions League.

Og Arsène Wenger er sikker på, at Sanchez kan udfylde pladsen som centerforward, så længe Giroud er ude.

- Han kan spille centerforward resten af livet, hvis det skal være. Jeg købte ham som frontangriber og ikke som kantspiller, siger Wenger, der roser Sanchez' indsats mod tyrkerne.

- Han spillede en god kamp, ikke kun rent teknisk, men også hvad indsatsen angår. Han var mobil, farlig og viste, at han kæmper for sagen. Det er kvaliteter, der bliver vigtige i Premier League, siger Wenger.

Han afviser i øvrigt, at Arsenal har behov for at handle flere spillere inden transferdeadline, selv om både Giroud og midtbanespilleren Mikel Arteta har pådraget sig alvorlige skader.

- Hvis man ser på de spillere, vi havde på bænken, og dem, som er skadet, så har vi de spillere, vi skal bruge. Man kan ikke købe en ny spiller, hver gang nogen bliver skadet, siger manageren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip