Sandberg giver stikpille til fynsk sexkrænker: "Vores fængselssystem passer desværre på klamme svin som dig"

Der bliver ikke langt fingre imellem i Brian Sandbergs seneste Facebook-opdatering, hvor han fortæller sin ærlige mening om den 41-årige fængslede fynbo, CJ, som blandt andet er tiltalt for grove voldtægter mod to skolepiger på henholdsvis 10 og 11 år og enorme mængder børneporno. 

Retssagen mod CJ begyndte i går, og i den forbindelse har Bandidos-rockeren følgende kommentar til manden, der er tiltalt for at tvinge småpiger med ind i sin røde bil og krænke dem seksuelt. 

Læs også: Fynsk sexkrænker havde flybillet til Asien: Fangede politiet ham i sidste øjeblik?

"SERIØST: Den KLAMME 41-årige CJ fra Odense der netop i denne uge er i retten. Han er tiltalt for at stå bag bl.a. to meget grove seksualforbrydelser, mod to piger på henholdsvis 11 og 10 år i 2012. Nu piver han over at være blevet overfaldet i fængslet, og at han får trusler. Udover det udtaler han også: "Jeg var under psykose, da de pågældende ting skete". WTF????", skriver en forundret og harm Brian Sandberg på Facebook og uddyber:

Læs også: Manden i den røde bil" for retten: Derfor overfaldt jeg pigerne

"Jeg kan på ingen måde forstå din svinske behandling af uskyldige piger. Og du burde sidde i isolation resten af den tid du får. Men vores fængsels system passer desværre på klamme svin som dig. Så du bliver sendt ud på Hersted Vester, sammen med de andre ynkelige skvat som også har ødelagt små børns liv. Her kan du så frit gå rundt og arbejde, lave mad, samt hygge dig med andre psykopater derude. Her kan i så ellers snakke om jeres forbrydelser i fællesskab, mens de stakkels børn får et lorteliv pga jer…FØJ"

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Den hårde Facebookbesked har høstet knap 3000 likes på 10 timer og ikke mindre end 229 kommentarer. Størstedelen af kommentarerne vidner om et stort had mod den tiltalte, som i folks øjne ikke får den rette straf af retsvæsenet.

 

Dagens Gossip