Sandra Bullock adopterer sit andet barn

Skrevet af admin

03/12/2015

Mest læste i dag

For anden gang indtager Sandra Bullock sit livs rolle.

Onsdag annoncerede den 51-årige stjerneskuespillerinde, at hun har adopteret den lille treårige pige Laila.

- Når jeg ser på hende, er der ingen tvivl i mit sind om, at hun hører til her. Det helt rigtige barn kom til mig på det rette tidspunkt, siger den charmerende filmdarling i et eksklusivt interview med magasinet People, hvor hun poserer med hele sin lille familie.

I 2010 adopterede Hollywood-stjernen sønnen Louis på i dag fem år, og det er den lille knægt, der har sat hele Bullocks verden i et nyt perspektiv, fortæller hun videre.

- Louis står i spidsen for hele rejsen. Jeg fortalte ham, at han enten ville få en søster eller en bror, og at vi ville blive lykkelige, uanset hvem der kom hjem til os. Så svarede han, at han bare gerne ville have en søskende med mørk hud, siger superstjernen.

Begge Bullocks børn kommer oprindeligt fra den orkanhærgede stat Louisiana, og lille Laila boede i en plejefamilie, inden hun kom hjem til Bullock og storebror Louis. Det krævede en stor tilvænning for den lille pige.

- Jeg vidste, hun ville være bange i begyndelsen, og det eneste, jeg ønskede for hende, var, at hun skulle vide, Louis og jeg aldrig ville forlade hende, fortæller den Oscar-vindende "The Blind Side"-stjerne.

- Lige så snart hun følte sig sikker, sprudlede hendes personlighed frem. Der er en standupkomiker gemt i hende, røber Bullock.

Filmstjernens forrygende karriere har tidligere gjort hende til verdens bedst betalte skuespillerinde og indkasseret hende et hav af flotte statuetter, men i dag er skuespillerindens vigtigste præstation rollen som mor.

- Jeg ved ikke, hvordan balancen mellem filmkarrieren og familielivet bliver i fremtiden. Lige nu handler det bare om at nyde, hvor jeg er i livet, og tingene skal nok flaske sig. Min førsteprioritet er børnene.

- Vi er blandede, forskelligartede, kærlige og forstående. Det er det, familie handler om, siger filmstjernen.

/ritzau/FOKUS