Sandra Tofts strafferedning knækkede Polens stjerne

Nogle redninger har bare mere effekt end andre, og en af de mere betydningsfulde sørgede Danmarks målvogter Sandra Toft for efter 37 minutter af lørdagens mellemrundekamp mod Polen ved håndbold-EM.

Stillingen var 12-12, da Toft nappede et straffekast fra den polske playmakerprofil Karolina Kudlacz, og derefter var det, som om moralen og energien sivede ud af østeuropæerne.

På få minutter gik Danmark til føring på 17-12 og endte med at vinde en komfortabel sejr på 28-19.

- Alle redninger er jo vigtige, men jeg tror, at den gjorde ondt mentalt på deres stjernespiller. Det var en dejlig redning, siger Sandra Toft.

Hun blev noteret for en redningsprocent på 41 i kampen, hvor hun for første gang i turneringen spillede samtlige 60 minutter.

- Generelt kommunikerede vi godt i forsvaret og havde godt fat. Derfor kunne jeg have nogle redninger, lyder det fra Toft, der valgte at lukke øjnene for den store mængde boldtab, som holdkammeraterne leverede i første halvleg.

- Jeg har et ret heftigt temperament, så jeg sørger for ikke at have fokus på de andres fejl. Så bliver jeg nemlig alt for sur, smiler Toft.

Mødet mod Polen var den første af tre mellemrundekampe, som alle skal vindes, hvis Danmarks håb om medaljer skal bevares.

- Det var første skridt, som vi nu kan sætte et hak ud for. Nu skal vi have fuld fokus på Ungarn. Vi tager det på Wozniacki-metoden: En kamp ad gangen. Det andet fungerer åbenbart ikke for os, siger Sandra Toft.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip