Sanger: Oscar-optræden var mit værste øjeblik

Den britiske sanger Sam Smith optrådte søndag nat ved Oscar-uddelingen, hvor han sang James Bond-temasangen "Writing's on the Wall". Den 23-årige sanger er dog langt fra tilfreds med sin optræden til prisuddelingen.

- Det var det værste øjeblik i mit liv, siger Sam Smith til BBC radiostationen "5 Live" ifølge Billboard og uddyber.

- Jeg hadede hvert minut, og min sang var forfærdelig.

Ifølge sangeren var nervøsitet grunden til, at hans optræden ikke blev, som han havde forventet.

På trods af sin omdiskuterede optræden med Bond-sangen fra den seneste film "Spectre", modtog Sam Smith søndag nat sin første Oscar-statuette for selv samme nummer.

I sin takketale fortalte den britiske sanger blandt andet, at han, ud fra egen overbevisning, var den første erklærede homoseksuelle mand, der havde modtaget en Oscar.

- Jeg læste for et par måneder tilbage en artikel af Ian McKellen, hvor der stod, at ingen erklæret homoseksuel mand nogensinde havde modtaget en Oscar, sagde Sam Smith.

Takketalen resulterede i en heftig debat på det sociale medie Twitter, hvor mandlige homoseksuelle Oscar-vindere rettede på Sam Smiths udmelding. Blandt andre sendte Dustin Lance Black en video til den 23-årige sanger, der viser, hvordan han i 2009 vandt en Oscar for filmen "Milk".

Sam Smiths optræden og takketale til prisuddelingen forhindrer ham ikke i at lave sjov med situationen.

- Efter at have fået en Oscar kan det kun gå ned ad bakke herfra. Jeg går på pension og er færdig med musik, joker Sam Smith.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip