Sanger vil have ekskonen tilbage

Man siger som bekendt, at gammel kærlighed aldrig ruster, og det gælder i særdeleshed mellem Phil Collins og ekskonen Orianne Cevey.

Til trods for, at den verdenskendte sanger og hans schweiziskfødte kone blev skilt i 2008 efter ni års ægteskab, er romancen nu blusset så meget op igen, at det forhenværende ægtepar planlægger at ægteskabet en chance til.

Det fortæller Collins' ekskone og kommende hustru til den schweiziske avis SonntagsBlick.

- Jeg kalder Phil for min mand igen. Vi er så tætte, at det ikke gør nogen forskel, om vi er gift eller ej, men vi er meget opsatte på at gifte os for anden gang en dag, røber hun til avisen, mens Collins' talsperson siger til magasinet People, at brylluppet ikke er helt konkret endnu.

Efter ægteskabet med 65-årige Collins giftede 43-årige Cevey sig igen, men da hun blev ramt af en diskusprolaps i slutningen af 2014, genfandt hun efterhånden gnisten igen med den Oscar-vindende "You'll Be In My Heart"-sanger.

- Vores skilsmisse dengang var den forkerte beslutning. Kærligheden forsvandt aldrig - vi har kendt hinanden i over 22 år og 15 år af dem som par. Vi har altid været meget tætte på grund af børnene, men sidste år indså jeg, at han er manden i mit liv.

- Jeg lå fire måneder på hospitalet, og han tog sig så godt af vores to sønner. Det var en stor lettelse for mig, og oplevelsen gav mig erkendelsen af, at vi er skabt for hinanden, lyder det fra hende, mens Collins tidligere i februar også jublede over den genfundne kærlighed.

- Vi indså, hvor meget vi savnede hinanden. Vi begik en fejl, og nu har vi fikset det. Vi havde jo et vidunderligt liv sammen, sagde sangstjernen ifølge avisen Daily Mail.

Foruden sønnerne Matthew på 11 år og 14-årige Nicholas har Collins tre andre børn fra to tidligere ægteskaber, mens Cevey selv fik et barn fra sit ægteskab efter skilsmissen fra Genesis-stjernen i 2008.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip