Sangerinde bryder på tv sammen efter sygdom

Tilbage i december skrev Avril Lavigne en kryptisk besked på Twitter om, at hun var alvorligt syg, og at man skulle bede for hende.

I april fortalte den 30-årige sangerinde, at det var borrelia, som havde holdt hende alvorligt svækket og sengeliggende siden oktober sidste år.

Mandag stod den fransk/canadiske Grammy-nominerede stjerne frem i et tv-interview med "Good Morning America" og fortalte grådkvalt om det hårde sygdomsforløb, hvor den ene specialist efter den anden i starten ikke anede, hvad hun fejlede.

- Lægerne sagde enten til mig, at jeg led af kronisk træthed, eller også spurgte de, hvorfor jeg ikke bare stod op: "Hvorfor prøver du ikke at komme ud af sengen, Avril, og spiller klaver? Er du deprimeret?"

- Det er, hvad lægerne gør mod mennesker med borrelia. De har ikke nogen diagnose, så i stedet siger de til folk, at de er skøre, raser Lavigne, der i dag har det bedre og forventer at komme sig efter efter det cirka otte måneder lange sygdomsforløb.

Over for magasinet People fortalte "I'm With You"-sangerinden i april, at hun mente at være blevet bidt af en skovflåt sidste forår.

- Jeg havde ingen idé om, hvad sådan en bid kunne forårsage. Jeg kunne slet ikke gå i bad, for jeg kunne slet ikke stå oprejst. Jeg følte, at alt liv var suget ud af mig, berettede Lavigne, der fik hjælp til sine mest basale behov af sin mor og sin mand, Nickelback-sangeren Chad Kroeger.

- Jeg følte, at jeg ikke kunne trække vejret, tale eller bevæge mig. Jeg troede virkelig, at jeg skulle dø.

Borrelia kan overføre flåtbåren hjernebetændelse, og det kan i værste tilfælde forårsage varige lammelser i kroppen, men heldigvis var sangerinden erklæret 80 procent rask i april.

- Jeg føler, jeg har fået en anden chance i livet. Jeg vil bare ud at lave det, jeg virkelig elsker, og jeg er så spændt på mit liv efter det her, lød det fra Lavigne, der har ny musik på vej.

Se interviewet her: https://www.youtube.com/watch?v=zgQ5cyESLpg

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip