Sangerinde: Det sagde hun på mandens dødsleje

admin

425 uger siden

|

18/05/2016

Dagens topnyheder

De har længe vidst, hvor det gik hen, og i januar skete det uundgåelige: Céline Dions mand, manageren René Angélil, døde 73 år gammel efter flere års kamp mod kræft.

Parret mødte hinanden første gang, da hun blot var 12 og blev kærester, da hun var 19 år, og nu taler 48-årige sangerinde ud om det hjerteskærende tab af sit livs kærlighed i en række nye interviews om dødsfaldet.

- Aftenen inden hans død optrådte jeg i Las Vegas, og Réne ringede for at ønske mig et godt show og for at sige, at han elskede mig, fortæller den Grammy-vindende "My Heart Will Go On"-sangerinde i et hjerteskærende interview med ABC News om parrets sidste ord til hinanden.

- Da jeg kom hjem, nænnede jeg ikke at gå ind til ham, fordi han sov. Jeg skulle have gået ind og sagt, at jeg elskede ham, men jeg vil ikke leve med den fejltagelse. Det var i en god mening, at jeg ikke vækkede ham, fortæller hun videre.

Opkaldet aftenen forinden skulle vise sig at blive parrets sidste samtale nogensinde - om morgenen fik hun den skæbnesvangre besked om, at Angélil var gået bort.

- Jeg satte mig ned på knæ og kyssede ham. Det er det koldeste, jeg nogensinde har oplevet, men det var samtidig også fantastisk, siger Dion, der lagde sig op i sengen til sin afdøde mand.

- Jeg sagde til ham, at han skulle love mig ikke at bekymre sig længere - vi, børnene og jeg, skulle nok klare os. Der har været nok lidelse - han skulle bare gå med fred.

- Inden jeg fortalte børnene, at deres far var død, spurgte jeg, om de kunne huske filmen "Op". Jeg fortalte dem, at Renés død var lige som at give slip på en ballon, der farer til himmels og aldrig kommer tilbage igen.

Sammen med Angélil har Dion tvillingerne Nelson og Eddy Angélil på fem år samt teenagesønnen René-Charles på 15 år.

/ritzau/FOKUS