Sangerinde efter fedmejoke: Jeg er ligeglad

- Jeg er fantastisk.

Det fastslår Kelly Clarkson, efter at være blevet konfronteret med ikke at have smidt sin babyvægt efter fødslen af datteren River Rose i juni sidste år.

Den 32-årige sangerinde og "American Idol"-vinder blev spurgt ind til de få Twitter-beskeder, der tikkede ind efter hendes optræden i talkshowet "Graham Norton Live," hvor der blev skrevet, om Clarkson mon havde spist alle sine korsangere.

Det skete i forbindelse med et interview med magasinet Heat.

- Det er fordi, de ikke kender mig. Jeg er fantastisk. Det genererer mig ikke, det er en fri verden. Sig, hvad du vil, siger den texanske sangerinde i interviewet og fortsætter:

- Jeg har aldrig bekymret mig over, hvad folk tænker. For mig handler det om, om jeg er glad, selvsikker og har det godt - det har altid været min ting, siger Clarkson, der er gift og fik datteren River Rose med talentmanageren Brandon Blackstock, og understreger:.

- Og særligt efter at jeg har stiftet familie, søger jeg ikke nogens accept.

Clarkson vandt første sæson af den populære sangkonkurrence "American Idols" i 2002 og har siden fortsat sin musikalske succes. Hun har solgt mere end 20 millioner albums og har vundet musikverdenens fineste pris, Grammyen.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip