Sangerinde finder edderkop i sit øre

Alle mennesker har ørevoks i øret, men det er de færreste, der har en edderkop derinde.

Det kan den georgisk/britiske sangerinde Katie Melua dog nu prale med, at hun har prøvet. På sin Instagram-profil afslørede hun nemlig i sidste uge, at hun var ved sin læge for at blive tjekket for en konstant støj i sit øre, da lægen fandt et ottebenet insekt derinde.

- Jeg brugte nogle gamle høretelefoner, som skal helt ind i øret, for at slippe for støj på en flyvetur. Den lille edderkop har åbenbart gemt sig i høretelefonerne og kravlet ind i mit øre og boet i en uge. Men bortset fra lidt uro derinde har det slet ikke været et problem, skriver sangerinden om episoden på Instagram.

Da doktoren fjernede edderkoppen fra Meluas øregang, var det lille insekt stadig i live. Og selv om dyret ikke var særlig stort, forskrækkede det alligevel 30-årige "Nine Million Bicycles"-sangerinde.

- Den så FRYGTINDGYDENDE ud på doktorens kamera, men da den kom ud, var den ret lille. Nu er den i dette lille rør, hvor den ser ud til at have det fint, skriver musikeren om et Instagram-billede af den lille edderkop.

Se en video af sangerindens bizarre fund her: http://instagram.com/p/uqgHIBCVLk/?modal=true

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip