Sangerinde i modvind: Sagsøgt for racisme

Sangerinden Cher er blevet sagsøgt for angiveligt at have sagt, at der var for mange mørklødede dansere på scenen under hendes "Dressed to Kill"-tour i 2014.

Det fremgår af retspapirer, som TMZ.com har fået fat i.

Her påstår Chers koreograf Kevin Wilson, at Cher ønskede, at "der ikke blev castet flere mørklødede dansere på touren". Samtidig skulle Cher ifølge Wilson have sagt, at "der er for meget farve på scenen." Cher skulle have givet udtryk for at foretrække at hyre lyse dansere over mere kvalificerede afroamerikanske dansere.

Chers påståede udmeldinger kom efter, at koreografen ønskede, at danserne hovedsageligt skulle være mænd.

Derudover tager sagsanlægget endnu et twist.

Ifølge retspapirerne inviterede en af Chers mandlige dansere en kvindelig fan op på sit hotelværelse og var "seksuelt aggressiv." Cher skulle efterfølgende prøve at dække over episoden ved at fyre de tre personer, der indberettede krænkelsen af den kvindelige fan inklusive koreografen Kevin Wilson.

De tre afskedigede fik at vide, at fyresedlen kom på grund af budgetbesparelser, men det forstår de ikke, eftersom touren ifølge dem har en massiv indtjening.

Chers repræsentanter kan slet ikke genkende hændelsesforløbet og afviser alle anklager prompte:

- Disse beskyldninger er latterlige og kunne ikke være længere fra sandheden, siger Chers talsperson Liz Rosenberg til CNN.

Chers advokat nulstiller også alle anklagerne og kalder dem "falske og kategorisk usande."

- At tillægge Cher sådanne udtalelser er fuldstændig absurd.

Sagsøgerne kræver, at dommeren pålægger Cher at genansætte de tre fyrede til resten af turnéen samt en erstatning 57 millioner kroner.

Twisten er endnu ikke blevet afgjort.

68-årige Cher mangler at spille yderligere 30 show på tourens sidste to måneder.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip