Sangerinde: Jeg stoler ikke på nogen

Det er ikke altid nemt at være i mediernes søgelys.

Det har den tidligere Disney-stjerne Selena Gomez måtte indse. Sangerinden, der tidligere var kæreste med popstjernen Justin Bieber, fortæller nu, at hun ikke tør stole på nogen. 

- Jeg stoler ikke på nogen. Det er noget, jeg er nødt til at leve med, og jeg er nødt til at finde en balance mellem dem, jeg vil have i mit liv, og dem, der ikke er gode for mig, siger Selena Gomez ifølge Female First.

Den 22-årige "The Heart Wants What It Wants"-sangerinde holder derfor igen med, hvor meget hun deler ud af sig selv. Hun er nemlig træt af at blive misforstået og kritiseret.

- Du kan ikke tale om alt det, som du gerne vil dele med folk, fordi det vil blive flået fra hinanden, og det gør mig meget ked af det, siger hun ifølge Female First.

I stedet forsøger Gomez at udtrykke sin personlighed og sine tanker gennem sin musik, så hendes fans altid ved, hvem hun er inderst inde. Men sangkarrieren betyder også, at Selena Gomez konstant er i mediernes søgelys, og derfor er hun altid opmærksom på, hvordan hun optræder i offentligheden. Det fortæller hun i et interview med radiostationen Z100.

- Hvis jeg virkeligt var alt det, som folk siger, at jeg er, så ville du kunne se det. Jeg kan ikke skjule noget mere. Mit liv er så offentligt, at jeg tænker over det, når jeg gør noget, siger hun i interviewet.

- Men jeg er også en normal person. Jeg er et menneske, og jeg føler ting. Jeg bliver trist, nervøs, rørt og glad.

- Jeg føler, at jeg er ved at finde ud af, hvem jeg er, og at jeg konstant bliver kritiseret, tilføjer hun.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip