Sangerinde: Mit talent overrasker publikum

Vi har alle stjerner og idoler, vi ser op til. Men de fleste af os, er også klar over, at man kan meget med teknologi i det moderne samfund, og det ikke er sikkert, at de store stjerner overhovedet er særlig dygtige sangere.

Netop det har den unge sangerinde og model Rita Ora måtte sande.

I et interview med magasinet Teen Vogue, hvor hun også pryder forsiden på novemberudgaven, fortæller hun, at hendes publikum tit bliver overrasket over hendes talent.

- Når folk kommer til mine koncerter siger de tit: "Jeg kan ikke fatte det, du kan faktisk virkelig synge", siger Rita Ora i interviewet.

Tilbage i september blev det offentliggjort, at Rita Ora skal være ny dommer i den næste sæson af "The Voice UK" i stedet for Kylie Minogue.

- Jeg glæder mig til blind-runderne og til at dreje rundt i min røde stol, siger Rita Ora.

I interviewet kommer den unge sangerinde også ind på nogle af ulemperne ved at være et kendt ansigt og have en fuldt booket kalender i så ung en alder.

- Uden at beklage mig og uden at jamre - for det her er, hvad jeg har drømt om hele mit liv - så tror jeg, at folk glemmer, at jeg bare er en 23-årig pige, der gerne vil være forelsket, siger hun og fortsætter:

- Selvom jeg lever og ånder for mit arbejde, vil jeg stadig gerne have, at nogen vil have mig. Det er sådan alle piger har det.

Newspaq

 

Dagens Gossip