Sangerinde: Mit talent overrasker publikum

Vi har alle stjerner og idoler, vi ser op til. Men de fleste af os, er også klar over, at man kan meget med teknologi i det moderne samfund, og det ikke er sikkert, at de store stjerner overhovedet er særlig dygtige sangere.

Netop det har den unge sangerinde og model Rita Ora måtte sande.

I et interview med magasinet Teen Vogue, hvor hun også pryder forsiden på novemberudgaven, fortæller hun, at hendes publikum tit bliver overrasket over hendes talent.

- Når folk kommer til mine koncerter siger de tit: "Jeg kan ikke fatte det, du kan faktisk virkelig synge", siger Rita Ora i interviewet.

Tilbage i september blev det offentliggjort, at Rita Ora skal være ny dommer i den næste sæson af "The Voice UK" i stedet for Kylie Minogue.

- Jeg glæder mig til blind-runderne og til at dreje rundt i min røde stol, siger Rita Ora.

I interviewet kommer den unge sangerinde også ind på nogle af ulemperne ved at være et kendt ansigt og have en fuldt booket kalender i så ung en alder.

- Uden at beklage mig og uden at jamre - for det her er, hvad jeg har drømt om hele mit liv - så tror jeg, at folk glemmer, at jeg bare er en 23-årig pige, der gerne vil være forelsket, siger hun og fortsætter:

- Selvom jeg lever og ånder for mit arbejde, vil jeg stadig gerne have, at nogen vil have mig. Det er sådan alle piger har det.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip