Sangerinde ude af Vild med dans: Nu er der musik på vej

- Jeg undte Karen en uge mere.

Sådan sagde en skuffet Michael Olesen fredag aften, da det under Vild med dans "Knæk Cancer" stod klart, at han og partneren Karen Mukupa trak det korteste strå blandt seerne.

Parret røg efter deres cha-cha-cha ud i en omdans mod John "Faxe" Jensen, der sammen med Karina Frimodt havde vredet hofter i en samba. Og den duel kom den tidligere fodboldspiller ud af som sejrherre.

- Det er jo ikke rart at overleve i konkurrencen på bekostning af en anden, og det tror jeg også godt, man kan se på vores kropssprog, sagde "Faxe" efter Mukupas exit.

Men der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Mens Mukupa har danset sig igennem uge efter uge, har hendes producer ventet utålmodigt på at få sangerinden i studiet igen.

- Jeg ringer allerede til ham i aften og spørger, om han har tid i morgen, afslørede sangerinden, mens hun endnu var klædt i sin blå glimmerkjole fra konkurrencen.

Dermed ikke sagt, at det ikke var et hårdt farvel. Dansepartnerne har sædvanen tro udviklet en forkærlighed for hinanden, og mens Mukupa svarer "det hele" til, hvad hun vil savne ved Michael Olesen, så har han et meget mere præcist svar.

- Jeg kommer til at savne Karens humør. Hun har været så positiv, selv når det har været hårdt, og vi har grint så meget sammen, siger han til Ritzau Fokus, mens sangerindens øjne fyldes med tårer.

Det er anden uge i træk, at en sangerinde forlader konkurrencen, og fælles for de to nu eksdansere Sharin Foo og Karen Mukupa er, at de begge er blevet gode venner med Ena Spottag.

Spottag scorede med dansepartneren Thomas Evers Poulsen aftenens højeste point fra dommerne, men nu frygter skuespillerinden, at der hviler en danseforbandelse over hende.

- Jeg ved ikke, om jeg bringer uheld til mine gode veninder i konkurrencen, griner hun.

Spottag håber, trods forbandelsen, at Mukupa stadig vil blive ved med at lege med hende.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip