Sangkomets modetøj er genbrug

Som fremadstormende sangstjerne er sangerinden Lorde stadig ved at lære at begå sig på den røde løber.

Men selv om hun oftest optræder i en poppet verden, klæder hun sig ikke efter den. Sangerindens uniform består nemlig oftest af et maskulint suit.

- Det tøj, som jeg føler mig komfortabel og smuk i, er anderledes, end hvad andre popstjerner og indiemusikere har på. Jeg tager et jakkesæt på og synes selv, jeg er rimelig flabet, siger den 18-årige newzealænder i et længere interview med avisen The Telegraph.

Og faktisk er det ikke dyre designerrober, som Lorde trækker i - hun kan nemlig godt lide at rode andres gamle sager igennem for at finde noget helt unikt.

- Jeg har fundet fantastiske møbler, sko, hatte og jakker, siger sangerinden, der flover sig lidt over det efter sin stjernestatus.

- Jeg gjorde det så sent som for tre uger siden, men jeg bliver genkendt hver eneste gang - det er så pinligt, siger Lorde til avisen.

Det unge sangidol forsøger at bevare sig selv, selv om hun oplever, at mange flår i hende for at give hende et bestemt image.

- Folk har det svært med stærke kvinder. Jeg bryder mig ikke om at være ærbar i en verden, som hele tiden fortæller kvinder, hvad de ikke kan have på, understreger sangerinden over for avisen.

Lorde bærer det borgerlige navn Ella Maria Lani Yelich-O'Connor og slog i 2013 igennem med megahittet "Royals," som blandt andet netop handler om at sammenligne sig selv med andre.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip