Sanne Salomonsen: Dybt rørt af Bundesen

Ved Danish Music Awards i sidste uge tog Shu-bi-duas frontmand, Michael Bundesen alle med storm, da han dukkede op ved Danish Music Awards i kørestol for at modtage en ærespris.

Den folkekære sanger, der blev ramt af en blodprop i hjernen for to år siden, har nemlig ellers holdt sig ude af rampelyset.

Blandt de danskere, der fik en klump i halsen over at se sangeren i showet, var sangerinden Sanne Salomonsen.

Hun blev selv ramt af en hjerneblødning tilbage i 2006, og det har været en lang, sej kamp at kunne stå på scenen og synge igen.

- Jeg blev meget rørt, fortæller hun om øjeblikket, hvor Michael Bundesen tonede frem på skærmen.

- Jeg ser ham også privat og besøger ham ind imellem, så jeg var meget glad for at se ham på scenen.

- Det er meget grænseoverskridende, når man første gang skal på scenen igen efter sådan en sygdom, husker hun.

Selvom Sanne Salomonsen i dag lever et mere eller mindre normalt liv igen, så tager hun også stadig nogle skridt i forhold til den sygdom, der som et lyn fra en klar himmel ændrede alt.

For eksempel var det fredag aften første gang siden hun blev syg, at hun optrådte med nummeret "Overgi'r mig langsomt". Et nummer, der har stor betydning for hende.

- Jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg skulle gøre det, for det er min debut med det nummer. Og der sidder altså 1,5 millioner mennesker og kigger med.

- Jeg har ikke kunne synge den, fordi jeg bryder tudende sammen hver gang. Den sang handler om min søn og jeg og dengang, jeg blev syg, siger hun.

Sanne Salomonsen drager snart på turné igen.

Newspaq

 

Dagens Gossip