Sara Bros store frygt: Det må ikke ske i Vild med dans

Skrevet af Julie Møller

12/11/2020
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Den dygtige nydanser har én specifik ting, som hun især frygter, når hun går på dansegulvet.

Dagens topnyheder

Alt kan ske på dansegulvet i Vild med dans, og selvom danseparrene øver timevis i træningslokalerne, så kan man aldrig være sikker på, at alt går efter planen.

Sara Bro, der indtager dansegulvet sammen med partneren Morten Kjeldgaard, er ikke i tvivl om, hvad det værste er, der kan ske, når de danser foran tusindvis af seere.

“Jeg frygter at skvatte,” siger hun til Realityportalen, og selvom det kræver mod at overvinde genertheden, så er det altså frygten for at skvatte på gulvet, der fylder mest. Men det behøver hun ikke være bange for, trøster partneren Morten Kjeldgaard. Til Realityportalen fortæller han, at han sågar er faldet ned fra en scene uden at komme til skade.

“Det har jeg oplevet flere gange, men man kommer altid videre,” konstaterer han.

Stadig med i konkurrencen

Sara Bro og Morten Kjeldgaard er stadigvæk med i konkurrencen, og i morgen aften er det programmets 7. afsnit i denne sæson, der bliver sendt. Herunder kan du se de andre par, der stadigvæk er med i konkurrencen.

  • Emili Sindlev og Mads Vad

  • Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen

  • Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst

  • Janus Nabil Bakrawi og Karina Frimodt

  • Hilda Heick og Michael Olesen

  • Albert Rosin Harson og Jenna Bagge

  • Wafande og Mie Martha Moltke

  • Faustix og Asta Björk

I det seneste program dansede Sara Bro og Morten Kjeldgaard slowfox, og det gjorde de så godt, at de endte på en 4. plads. Men selvom parret havde kikset og endt på en sidsteplads, så ville det ikke have fået konsekvenser. Ingen blev nemlig sendt ud af programmet i fredags, seerne havde ikke mulighed for at stemme på deres favoritpar, og selvom dommerne gav point, så var disse kosmetiske, da de ikke talte med i konkurrencen. Det skyldtes, at Silas Holst og hans partner, Nukáka Coster-Waldau samt Janus Bakrawi og hans partner Karina Frimodt ikke dansede i programmet, eftersom Silas Holst og Karina Frimodt begge havde været i nær kontakt med en, der var smittet med coronavirus, og derfor var parrene altså ikke med.