Sarah har født fire børn på 9 måneder

Som nybagt mor synes man, at der er nok at se til med en lille ny guldklump i familien. Søvn, mad og personlig pleje bliver pludselig en luksus, når man har sit lille barn, der kommer før alt andet.
Forstil dig så, at du har fire børn, der alle er under 18 måneder gammel.

Det er virkeligheden for 29-årige Sarah Ward og hendes mand 31-årige Benn Smith. Det skiver Daily Mail.

I mange år forsøgte det engelske par fra Crayford nær London at få børn.
Efter flere års forsøg blev Sarah Ward gravid i efteråret 2012 og i juni 2013 blev deres søn Freddie født.

Parret drømte om at få endnu et barn, men de havde ikke i deres vildeste fantasi forestillet sig, hvor hurtigt det ville ske. Freddie var blot to måneder gammel, da Sarah blev gravid igen.

Selv om den anden graviditet kom bag på parret, valgte Sarah Ward, der er hjemmeplejer og postarbejder Benn Smith, at beholde barnet. De mange år som barnløs var ikke at foretrække, så nu hilste de nummer to velkommen.

Men da den første scanning af Sarahs mave fandt sted, fik parret et chok.

- Ingen af os kunne sige et ord, da hun drejede skærmen og pegede på tre vrikkende figurer. Det var vores børn, vores trillinger. Jeg indså, at jeg ville have fire børn inden den første var fyldt et år. Da begyndte jeg at græde, fortæller Sarah Ward til Daily Mail.
Frygten for at blive mor til fire blev ikke mindre ved tanken om, at de boede i en et-værelses lejlighed.

Sarah følte sig ikke tilstrækkelig som mor overfor Freddie, da hun efter fire måneders graviditet lignede en, der var højgravid.

- Jeg kunne knap løfte Freddie op og jeg var meget træt, fortæller hun.

Efter 33 uger viste det ene af børnene tegn på sygdom, og lægerne på Medway Hospital i Kent besluttede at forløse trillingerne ved kejsersnit. Det skete i marts i år. Men børnene var så små, at de måtte blive på hospitalet i nogle måneder. Trillingerne vejede mellem 1600 og 1800 gram hver.

Familien er flyttet i et hus, hvor der er plads til alle seks mand. Sarah Ward sætter sit job på en længere pause, indtil børnene bliver større. Benn Smith har taget fri - men håber at få en postrute tættere på hjemmet, så familien stadig kan få det til at løbe rundt økonomisk.

- Vores familie støtter os meget. Og så må vi bare indse, at der ikke er plads til luksus i budgettet, siger den travle mor.

- Det er utroligt hårdt arbejde med fire små babyer i huset. Men vi ser dem alle som små velsignelser, og føler os utrolige heldige, siger faderen til fire.

Det kræver detaljeret tilrettelæggelse at have en hverdag med fire små blebørn, og der er ikke megen tid til hygge for det travle ægtepar.
Omkring 175 bleer og cirka 80 flasker med mælk skal hver uge gøres parat til de sultne og tørstige børn.
Skal Sarah i byen for at handle, tager det ofte flere timer, før hun er hjemme igen. Ikke kun fordi det tager tid at gøre fire blebørn parat til udflugt. Men ligeså meget fordi mange mennesker på vejen spørger, om alle fire spædbørn virkelig er hendes alle sammen.

- Det bliver som regel kun til en kop te ved sofabordet i nogle få minutter, så er det tilbage til arbejdet med børnene. Når den ene eller to af dem sover, hyler de andre som regel. Ofte er det hele ét stort kaos. Så sætter Benn og jeg os ned og griner ad det hele. Der er ikke andet at gøre, lyder det fra Sarah Ward.

- Jeg kan ikke forestille mig mit liv uden disse fire vidundere. For et par år siden troede jeg ikke, at vi kunne få børn. Nu har vi fire. Det er udmattende, men helt vidunderligt. Men vores familie er komplet nu. Ikke flere børn, siger Sarah Ward. 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip